Szombat, 2018-12-15, 2:53 PM
Üdvözöllek, Vendég
Főoldal » Honlapkatalógus » Áruk és szolgáltatások » Szolgáltatási kör

liink marketing
http://ba-marketingmagazin.hu/ 2012-07-21, 10:37 PM
Keresőoptimalizálás, SEO, link marketing, link építés mind egyet szolgálnak a weboldalak úgymond népszerűsítését.
Ma már szinte elképzelhetetlen egy vállalkozás számára, hogy valamilyen formában ne nyilvánuljon meg az interneten. Szinte elvárás ebben a rohanó világban, hogy honlappal rendelkezzenek.
Sokan nem gondolnak bele, ha honlapja van az nem feltétlenül vonzz látogatókat, ebben segít a keresőoptimalizálás, ami a világ legnépszerűbb keresőjében a Google-ben segít bizonyos kulcsszavak keresésénél előrébb jutásra.
Keresőoptimalizálás során az optimalizálni kívánt weblapot az adott kulcsszóra leellenőrizzük. Egyszerűbben: megnézzük hányan keresnek rá, hányadik helyen áll a keresőben, és milyen kulcsszavakra lenne ésszerűbb az optimalizálás.
Link építés az optimalizálás egyik eszköze. Link építés során az optimalizálni kívánt honlapot a legmegfelelőbb kulcsszóra építjük, vagyis minél nagyobb számban helyezzük el, különböző katalógusokban illetve link tárakban. Elhelyezést követően a linkeket dokumentáljuk, és értékeljük, megnézzük milyen backlinkek mutatnak rá, és milyen eredményt hozott az adott számú link beépítése.
Látogatók: 68 | Hozzáadta:: georg47 | Helyezés: 0.0/0 | Címkék (kulcsszavak): liink marketing
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: